Resan har gått mot sitt slut och det är dags att säga hejdå…

Nu har jag varit hemma i Sverige i fem dagar och trots att jag sakta men säkert börjar komma in i min vardag och dess tillhörande rutiner igen lever jag fortfarande kvar i min Maldiverna-bubbla. Jag känner mig lugn och harmonisk vilket jag hoppas på att fortsätta vara, försöker låta bli att stressa över allt på min to-do-list. Det känns fantastiskt att vara hemma med mina nära och kära samtidigt som jag sörjer att min tid som MFS-student är över. En tomhetskänsla som är svår att beskriva med ord.

Jag hoppas att alla som är nyfikna på att göra liknande resa har blivit inspirerande till att ta chansen och söka MFS-stipendium. Titta över vilka möjligheter som finns och sök! Du kommer inte att ångra dig, utan snarare få en upplevelse för livet! Den här resan har inte bara utvecklat mig som person genom att den givit mig mer förståelse för en annan kultur och religion utan jag har även blivit mer säker i min framtida yrkesroll som hälsopedagog då jag fått möjlighet att praktisera mina kunskaper.

Under tio veckors tid har jag fått uppleva det fantastiska landet Maldiverna och för den här möjligheten vill jag  tacka Högskolan i Halmstad men särskilt Rebecca Rosenberg på studerandeavdelningen som beviljade vårt stipendium, utan dig hade vi inte kunnat göra den här resan! Jag vill tacka Ida Lövstål på kommunikationsavdelningen, dina uppmuntrande kommentarer om min blogg har varit motiverande för mig längs hela resan, tack för att du varit så stöttande och för att jag fått möjligheten till att blogga för högskolan! Jag vill tacka alla mina följare som läst min blogg. Du som varit inne här en gång eller du som varit en regelbunden läsare, stort tack för att du följt min resa! Sist men inte minst vill jag tacka Sarah, Frida och Annika – mina reskompisar och vänner för livet. Tack för en resa jag aldrig kommer att glömma!

Om ni har några funderingar eller tankar så tveka inte att höra av er på sanibr12@student.hh.se 🙂 Återigen, stort tack och lycka till alla framtida MFS-studenter. Ni har en fantastisk tid framför er!

IMG_2917

På Kanifushi, Maldiverna.

3 reaktion på “Resan har gått mot sitt slut och det är dags att säga hejdå…

  1. Salam

    Tack sandra för all kunskap och information du get oss om Maldiverna ,för 10 veckor sen kunde inte mycket om Maldiverna
    bara att det är ett fint land.
    och mycket bra jobbat du och dina reskompisar .

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *