Airport Beach Hotel

Efter ett ledsamt farväl av våra vänner och Naifaru vid hamnen var det dags att torka tårarna och åka vidare. Vi checkade in på vårt hotell vid 18-tiden i går, åt en fantastisk fyrarättersmiddag och gick därefter och la oss. Jag sov som en prinsessa! Vi ska hänga på hotellet och bara ta det lugnt fram tills vår transfer avgår mot flygplatsen i kväll. Det är en bitterljuv känsla över att lämna Maldiverna. Jag längtar hem samtidigt som jag är ledsen över att mitt äventyr börjar gå mot sitt slut. Vi har i över ett års tid förberett för den här resan och nu i efterhand känns det som att tiden flugit iväg…

Ska fortsätta njuta av de sista timmarna som är kvar, nästa gång jag skriver är jag på hemmaplan igen. Jag hoppas att solen skiner då! 🙂

Vi ses snart min fina familj!

IMG_4430

IMG_4452

IMG_4461

IMG_4485

IMG_4486

IMG_4531

IMG_4535

3 reaktion på “Airport Beach Hotel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *