Mot Malé!

Vi hade planerat att spendera en eller två nätter på någon lyxig resort innan vi tar flyget hem från Malé i morgon men eftersom det är högsäsong på Maldiverna är alla resorter fullbokade. Vi hittade istället ett fyrstjärnigt hotell, Airport Beach Hotel, som ligger nära flygplatsen och bokade en natt där. Det ska bli så skönt! Vårt flyg avgår 23:50 så personalen ordnade även så att vi fick tillgång till rummet samt hotellets spa hela dagen så vi slipper vara på flygplatsen efter utcheckningen som brukar vara vid 12-tiden, det är definitionen på bra service för mig! En natt på Malé blir ett perfekt avslut på den här resan.

Nu ska vi säga hejdå till de få volontärer som är kvar, Alice och Claire samt koordinatorn Sean. Vi ska även säga farväl till Hanaan och Hamda vid hamnen, det kommer att bli tufft…

Vi hörs från Malé!

IMG_2536-001

När vi var på Malé senast…

3 reaktion på “Mot Malé!

    1. sanibr12 Inläggsförfattare

      Oh, my sweetest! I’m so glad you had the opportunity to read about our trip, since you have been such a big part of it! Miss you my tomatoes! <3 <3

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *