Komandhoo Island

I går (när det här inlägget egentligen skulle publicerats) vaknade jag av ett kraftigt åskväder så jag virade in mig i mitt lakan och sprang helt förtvivlat ut till tjejerna som satt i allrummet och drack kaffe, de skrattade mest åt mig för jag var så rädd. 😉 Vår första tanke var att vår sista båtutflykt skulle bli inställd men det brukar oftast vända efter bara några sekunder vilket det småningom också gjorde. Efter frukosten packade vi våra väskor och begav oss till hamnen, lastade på dhonin och åkte ut. Det kändes lite ledsamt att veta att det var vår sista båtutflykt här på Maldiverna då det har varit höjdpunkten på resan så jag bestämde mig för att njuta extra mycket.

Destinationen för utflykten var ett rev som ligger utanför ön Komandhoo där vi skulle snorkla och hänga på båten. Jag förstår om ni är trötta på att läsa hur fantastiskt undervattenslivet är, men jag har inga andra ord för att beskriva det. Jag uppskattar snorklingen lika mycket nu som jag gjorde för snart tio veckor sedan så det är svårt att låta bli. På färden tillbaka mot Naifaru låg vi på båten och blickade ut mot havet. Jag satt och försökte ta in hela omgivningen och havet när jag helt plötsligt får syn på ett gäng delfiner igen! Jag är helt övertygad om att de kom för att säga hejdå, fantastiskt avslut på våra båtutflykter. Jag saknar verkligen ord för hur mycket jag kommer att sakna detta och hur tacksam jag är för att ha fått möjligheten till att göra det. Det har varit tio helt fantastiska veckor!

IMG_4198

IMG_4197

IMG_4199

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6677

En reaktion på “Komandhoo Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *