En sista vandring i lugnet

Vårt internet har legat nere ett par dagar nu på grund av ett ofantligt kraftigt åskväder men nu verkar det fungera igen. Det har varit lite frustrerande när jag har en massa jag vill blogga om men jag ska försöka hinna ikapp alla inlägg i veckan istället. 🙂 Vi har precis kommit hem från en promenad runt ön och ska snart iväg och äta middag på Rooftop. Eftersom vi åker härifrån nu på torsdag (hjälp) så försöker jag att njuta av varje sekund här. Vi försöker även träffa Hanaan så mycket som möjligt eftersom vi snart skiljs åt, hemska tanke. Det är i alla fall bestämt att vi ska mötas upp i Sri Lanka någon gång i framtiden eftersom det är förbjudet att turista på Naifaru utan arbetsvisum och det är en tröstande tanke.

Jag passade på att fota alla fina platser på Naifaru under vandringen idag…

IMG_4248

IMG_4249

IMG_4239

IMG_4235

IMG_4238

IMG_4255

3 reaktion på “En sista vandring i lugnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *