Fler bilder från Kuredu!

Här kommer det lite fler bilder från lördagens båtutflykt till Kuredu Island Resort, längtar redan tillbaks dit nu när vardagstristessen smyger sig på. Varje dag har roliga inslag men vi har, precis som hemma i Sverige, även en vardag här så helgerna är alltid efterlängtade. De senaste dagarna har bjudit på en hel del regnskurar vilket har inneburit att vi mest hållit oss inomhus. Jag sa till tjejerna i går att det känns konstigt att vi börjar närma oss slutet på mars snart för det känns som vi har missat en massa tid när vi valde att hoppa över vintern och åka till värmen istället, underlig känsla.

Om ni skriver er uppsats till våren och inte heller är lika förtjusta i vintern är nog januari till april de bästa månaderna att åka på. Tänk hur underbart det är att få komma hem till våren efter två och en halv månad utomlands. Ja, jag har en bild i huvudet om att jag kommer hem till plusgrader och vår den 4e april. Det hade i alla fall varit helt fantastiskt nu när jag blivit bortskämd med värmen här borta. Jag hoppas att jag inte blir besviken! 😉

RIMG1997-001

En av alla sköldpaddor vi fick se. Jag blev fascinerad över hur stora de faktiskt är!

RIMG1895-001

Med färgglada fiskar i Indiska oceanen syftar jag på dessa.

RIMG1972-001

Helt fantastiskt!

RIMG2113-001

Poolhäng med bästa gänget.

RIMG2117-001

Så mycket genuin glädje i en och samma bild. Till vänster: Annika, Sarah, Joey, jag, Frida och James.

RIMG2151-001

Kärlek!

RIMG2119

…Sedan spårade det ur. Tänk vad kul vi kan ha med en undervattenskamera. Jag hade träningsvärk i magen dagen efter av allt skratt. Den här bilden var den mest normala jag kunde bjuda på 🙂

En reaktion på “Fler bilder från Kuredu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *