Kuredu Island Resort

Vi lyxade till det i går och åkte ut till Kuredu resort för en heldag! För att få ut så mycket som möjligt av dagen tog vi speedboaten redan vid 8.00 och jag som vanligtvis är morgontrött hade inga problem med att gå upp tidigare för att hinna äta frukost och dricka kaffe när jag visste vad belöningen var. Kuredu ligger cirka 25 minuter bort från Naifaru så vi var där precis lagom till frukosten. Det var rätt molnigt när vi kom fram men vi tänkte att solen skulle kika fram så småningom, men det gjorde den inte. Regnet vräkte ner och det började även åska och blixtra vilket dock inte gjorde oss något. Bara att få lämna Naifaru, kunna koppla bort allt och njuta av den vackra miljön var otroligt skönt. Efter sju veckor med kryddstark mat (chili i mängder) och endast kolhydrater som föda var det också rena drömmen att få äta både frukost- och lunchbuffé på resorten, så otroligt gott. Vi åt verkligen som att det inte fanns någon morgondag och jag skämdes nästan där ett tag men föreställ er att ni ätit samma mat i så många veckor, det gör vem som helst desperat. 😉 Det fanns förresten ett bord som serverade traditionella maldiviska maträtter men jag tittade inte ens vad som fanns där…

Dagens spenderades mest vid poolen, men jag var även på en snorkeltur med Joey. Vi var på jakt efter sköldpaddor och hittade lyckligtvis två stycken som simmade bredvid varandra, då blev jag lycklig! Fantastisk dag för övrigt. Trots allt regn, trots att jag frös, och trots att vi inte fick sola något. Jag hoppas på att vi får möjlighet till att besöka resorten en till gång innan hemfärd, vi har planerat att spendera våra två sista nätter på Maldiverna på antingen Kuredu eller Kanifushi men vi får se hur det blir. 🙂

Några bilder från gårdagen, del 1:

IMG_3787

IMG_3801-001

IMG_3783

IMG_3743

IMG_3745

IMG_3755

IMG_3739

IMG_3815

IMG_3808

En reaktion på “Kuredu Island Resort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *