Höstens uppsatsdag blev en lyckad tillställning.

Uppsatsskrivandet är oftast en intensiv period när man är student.  Samtidigt som det är mycket lärorikt kopplas denna period till stress och osäkerhet. Faktorer som påverkar hur man presterar.

Oftast finns det stöd och hjälp som man inte känner till. Information och tips är därför en viktig aspekt under denna dag. Att ha tillgång till rätt verktyg underlättar uppsatsarbetet.

En annan aspekt som uppmärksammas är inspiration och motivation. Utan dessa ingredienser är drivkraften svag. Därmed är det viktigt att skapa förutsättningar som bidrar till att göra uppsatsskrivandet till en lustfylld process.

Sist men inte minst var syftet med uppsatsdagen att skapa en kontaktyta och bidra till en naturlig dialog mellan studenter och högskolans personal.

All tid som investeras, all inhämtad kunskap kommer att finnas innesluten i examensarbetet. Uppsatsen är det slutgiltiga beviset på att man har uppnått målet och avslutat en etapp. Häftigt eller hur?

För er som är nyfikna på presentationerna från dagen finns några här. Vill ni ha en dialog med de medverkande är ni välkomna med era frågor.

Till dagens kompetenta och entusiastiska föreläsare, Studenthälsan som är fantastisk på att sprida kärlek och energi och alla underbara studenter som deltog i tisdags:

Stort TACK för ert engagemang!

Tips! Studenthälsan har taktil massage varje tisdag kl. 12-13 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *