Biblioteket och facebook

IMG_1564Allt fler studenter på biblioteket väljer att kommunicera via facebook. Facebook är inte längre ett fenomen utan sedan länge ett etablerat kommunikationsforum. Alla våra vänner finns där och vi blir snabbt uppdaterade om deras liv.

Om facebook är den nya kommunikationsarenan är det kanske dags för oss att göra en extra insats och anpassa bibliotekets facebook-sida efter era önskemål. Hur vill du att bibliotekets facebook sida ska se ut? Vill du kunna söka i bibliotekets katalog direkt från facebook-sidan? Vill du bli uppdaterad om bibliotekets ändrade öppettider, nya tjänster etc. via facebook?

Ta gärna kontakt med oss om du har förslag på hur vi kan göra bibliotekets facebook-sida tilltalande och mer användbar. Hjälp oss att förbättra bibliotekets service 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *