Mycket nytt på biblioteket

Nytt system, omflyttning, ombyggnad och ny chef. Det har hänt en hel del på biblioteket och mer lär det bli. Till att börja med så välkomnar vi Peter Lindgren, vår nya bibliotekschef, som tidigare varit chef på Arbetslivsinstitutets bibliotek. Vi hoppas att han ska trivas på högskolan. Vi vill även passa på att tacka Göran Ericson för alla år av hårt chefsarbete. Göran kommer även fortsättningsvis att jobba på biblioteket, nu som systembibliotekarie.

Vidare är ombyggnaden på plan 3 (som innebär några nya grupprum) nästan färdig. Möbleringen  är fortfarande bristfällig och det saknas ett par dörrar men vi hoppas få det ordnat så snart som möjligt.  Läsesalen har försvunnit helt men Hallandsrummet på plan 2 erbjuder ett sorts halvtyst alternativ eftersom man inte får grupparbeta där.

Böckerna har också flyttat runt en del. Mest rörigt är det nog på plan 1 och där kommer bl.a. en ny disk att innebära ytterligare kaos inom den närmaste framtiden. Det nya systemet för utlåning fungerar inte helt smärtfritt ännu men vi har höga förhoppningar. Vi hoppas ni har överseende med det krångel som kan orsakas av alla våra nyheter. Tanken är att det ska bli bättre när det är färdigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *