Digitaliseringscoacherna gör sig redo för besök

Under hösten kommer Kungsbackas digitaliseringscoacher göra flera besök för att presentera sig själva och prata om digitaliseringsarbetet. I filmen får vi bekanta oss med coacherna och följa förberedelserna inför turnén.

Det är en solig dag i Kungsbacka denna augustidag. Delprojektledare Johanna Sporrong har tillsammans med sina kollegor i projektet samlat digitaliseringscoacherna för att göra de sista förberedelserna inför besöken som coacherna ska göra på olika arbetsplatser i kommunens vård- och omsorgsverksamheter. De har bokat in en hel turné av besök och de kommer åka parvis för att hålla presentationerna.

På besöken ska coacherna berätta om digitaliseringen, hur den påverkar oss, vad digitalisering innebär och vad den skapar för möjligheter. De kommer också att berätta om uppdraget som digitaliseringscoach. Under träffen med projektgruppen rustas de med material och stöttar varandra inför höstens uppdrag. Tillsammans går de även igenom presentationen och övar upplägget och talmanuet. Avslutningsvis delar delprojektledaren Johanna Sporrong ut en kasse till varje par, med material som de kan ha som stöd vid de olika besöken.

Det råder viss nervositet men också förväntan i rummet bland coacherna inför deras uppdrag. Att det ska bli kul råder det inget tvivel om, då energin är hög och entusiasmen sprudlar. Kungsbacka Vård & Omsorg har som delprojekt valt att arbeta med digitaliseringscoacher, som ska diskutera digitalisering med sina kollegor på arbetsplatsen och även genomföra minipiloter – tester av digitala lösningar.

Läs mer
Om Kungsbackas delprojekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *