En fullspäckad vecka

Förra veckan var som rubriken säger, fullspäckad från morgon till kväll.

I tisdags hade vi utbildning med verksamhets revisorn på kåren. Hon berättade hur det funkar på kåren, hur man håller ett möte, där man ska få med alla punkter. Vad de olika krångliga orden betyder och andra tips och trix. 

  
När vi var klara på utbildningen, tänkte vi i den nya styrelsen 15/16 att vi skulle ha lite teambuilding, och hur gjorde vi det bäst? Jo, med att spela risk. Tack och lov blev det inte så mycket bråk utan vi skrattade mest och jag hade mycket träningsvärk i magmusklerna dagen efter. 

  
Veckan har sedan fortsatt i ett snabbt tempo. Jag flyttade förra veckan så det står kartonger i hela lägenheten, tentor om någon vecka, gasquer och möten på kvällarna och sedan invigning hela helgen. Snart är det sommar och då blir det lugnare. 

På tal om flytten så tänkte jag skriva och visa bilder på min nya lägenhet i nästa inlägg. Men ni får klara er en lite stund till, behöver städa upp alla kartongerna. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *