Så våren kom äntligen till Halmstad!

Ja, då var de här! Våren och värmen! I lördags märktes det i Halmstad. Jackorna åkte av på alla och överallt man gick så satt folk och lapade i sig solens strålar. Det var en riktig tropisk värme och några tappra Halmstadbor gick i shorts, jag var en av dem. 🙂 Studenterna har även letat sig fram från bibliotek, tentasalar och datorer. På Bolmensplanen var det stora samlingar, några grillade, några solade och några spelade beachvolleyboll och kubb.

När det ändå var fint och sol så passade jag på att cykla runt och fota några av de fina platserna runt om i Halmstad. Dock märker man att gräset och träden inte riktigt fått sin gröna färg än, så ni får fantisera lite där. Kika in bildspelet nedanför och så hoppas jag något lockar er att komma till Halmstad, för det är en stad som verkligen vaknar när solen och värmen kommer fram.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *