Karriärdag

 Högskolan anordnar ibland olika event som tillexempel föreläsning vi var på i tisdags. De hade då bjudit dit en föreläsare från fackförbundet Naturvetarna. Han berättade lite vad man kan förvänta sig sen efter studierna, hur en arbetsgivare tänker och hur man skriver ett bra CV. Det jag mest tog med mig var att när man söker ett jobb så är inte frågan vad arbetsgivaren kan göra för mig, utan vad jag kan göra för dem som företag.                      Föreläsningar som denna uppskattas alltid och det är skönt att högskolan tänker på vår framtid efter examen och inte bara vi som studenter här och nu. De har även dagar med CV granskning, där det är drop in tider som man kan lämna in sitt CV och få det granskat. 

Idag (fredagen) åkte jag hem till Laholm, den kommande veckan är omtentavecka. Omtenta är för dem som inte klarar första tentan och då får skriva om den, därav står alla vanliga föreläsningar stilla och vi som inte har omtenta denna gången får ett litet lov.  På söndag fyller jag år så då blir det kalas med tårta! 🙂

 

 Igår hände det något konstigt, från solsken till åskan, hagel, stormvindar och snö. En riktig ministorm som försvann lika snabbt som den kom, sen tillbaka till Solsken. 

Hoppas ni får en trevlig påskhelg och glöm inte att söka till Högskolan i Halmstad! 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *