Idrottscentrum

Idag har jag inte gjort många knop. Vi har ingen föreläsning idag så jag ligger nerbäddad i soffan men en träningsvärk som heter duga! Igår var jag på gymmet och tränade benen. Gymmet jag tränar på är idrottscentrum, som ligger inne på campusområdet. Det är ett stort, bra gym där de har massa olika maskiner. Förutom gymmet så har de även massa roliga pass olika tider i veckan. Det är verkligen ett gym jag kan rekommendera just för att det ligger så nära föreläsningssalarna.  Vid ny termin start brukar de ha bra erbjudanden så man som student får det billigare. 

Här är deras hemsida: Idrottscentrum

  

Ni missar väl inte att ni har chans att ansöka nu till Halmstad Högskola, en chans som ni inte får missa! jag ångrar inte för fem öre att jag började gå här, allt kul man får vara med om och alla nya vänner man träffar! Sök nu!

 

Vyn från mitt fönster, så nära har jag till högskolan. Inte så pjåkigt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *