Tenta – veckorna studenter fasar över

Då var veckorna här, veckorna innan tentorna. Vecka 12 ska vi sitta och skriva tentor. Kemi på måndagen och fysiologin på fredagen, två rätt stora kurser. Dagarna fram till dess är alla timmar räknade som missade pluggtimmar. Saker som tvättider, mat och städning av lägenheten prioriteras bort eller väldigt högt. Konstigt att när man ska plugga så bestämmer man sig för att städa hela lägenheten eller baka massa bullar för det måste man göra just då. 🙂

Jag kollar ofta runt på internet och ramlade häromdagen över ett inlägg på en blogg. Bloggen handlar om en tjej som studerar till veterinär, hon rankade sina bästa pluggtips och de gillade jag verkligen mycket, här kan du gå in och läsa hennes sju tips.

Viktigt när man pluggar är att man tar pauser ibland, till exempel går ut och och rensar huvudet. I fredags gick jag, Charlotte och hunden Lennon en runda uppe på Galgberget. Där finns både löparspår, mindre stigar och trappintervall-trappor.

IMG_1044-1.JPG

IMG_1043-1.JPG

Fina Lennon.

IMG_1041-1.JPG

Här brukar jag sitta och plugga. Andra bra ställen är biblioteket och skolan. Nu måste jag fortsätta plugga.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *