Tack-gasque

I helgen hade vi tack-gasque för våra tvåor. Då var det vår tur som ettor att tacka av tvåorna för detta året och för vad de har gjort för oss med nollningen och ovveinvigning. Hur tackar man bäst? Jo, med en gasque och ett fint spex. Gasque är som en middag, där det sker all möjlig underhållning under middagen. Vi hade bland annat en tävling mellan staberna år 2013, år 2014 och år 2015. Där de fick göra saker som en stab behöver kunna, tex ha koll på olika dialekter, komma ihåg siffror och vem som kan hålla minen. 

Temat för gasquen var ”det var bättre förr..” Vilket är ett väldigt brett tema, helt fri tolkning. Jag och Jessika klädde ut oss till bebisar, one piece, napp och nappflaska runt halsen. Med på festen var även Björn Borg, Jönssonligan, Spice  Girls, några fjortisar och en drös med flower power. En rolig kväll som var väldigt lyckad. Tack alla ettor som hjälpte till och alla tvåor och treor som kom. 

Våran toastmaster Scooby!

Scooby fick en dans med en av fjortisarna sen.Simply the best – TBI – störst, bäst och vackrast!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *