Hjärtslaget 2015

Hjärtslaget 2015

I helgen så fylldes hela campus med overaller, för det var dags för hjärtslaget 2015, 303 st studenter varav ca 220 st från andra universitet runt om i landet, kom för tre dagars festande och lekar med halmstads studenter. Roligaste leken är nog slaxmålet som går ut på att man ska sitta på en stock och slå ner motståndaren med en kudde. I finalen byts kuddarna ut mot riktiga laxar, som tejpas fast på händerna.
På lördagen hjälpte jag till att jobba. Då det först var punschbingo, och sen sittning och kårpub. Punschbingot är som det låter, 120 brickor med nio siffror på med ett shotglas med punsch på varje. Så gäller det att få bingo. Totalt gick det åt ca 25 liter punsch.
Hjärtslaget är ett återkommande evenemang, och första Hjärtslaget var för 22 år sedan. Så rekommenderar verkligen att antingen gå med i ett lag eller jobba på det.

(null)

Punschen är upphälld

(null)

Ovvarna har anlänt och bingon kan börja

(null)

Mr Thorax och Miss Thorax som stod för underhållningen i helgen.

En reaktion på “Hjärtslaget 2015

  1. Pingback: Angelicas studentblogg| Högskolan i Halmstad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *