Symöten varje kväll

Hej!

Som rubriken säger så har vi numera symöte varje kväll. Våra overaller har torkat och luktar nu helt okej. (Läs man kan vara bredvid dem mer än 5 minuter) Då är det dags för nål och tråd, nu ska massa olika märken på. Märkena kan man köpa, samla på sig eller byta till sig och sys på vart man vill på ovven. Vi har nu träffats både måndags, tisdags och sen ikväll (torsdag) för att få ovvarna fina. Då jag ritar rätt mycket på min fritid var det som att få ett nytt skissblock när ovven kom, och nu har både min egna och mina kompisar lite olika teckningar överallt.

image (5)

En liten giraff som tittar upp från en av fickorna.

image (3)

Baby Darth Vader

image (4)

Jessika i min klass är en sagan om ringen nörd, så vad passade inte bättre än texten från insidan av ringen? 🙂

image (8)

En kompis i energi ville ha en vuxen Darth Vader på sin.

Hjärtslaget

I helgen är det dags för alla att bära ovvarna, då Hjärtslaget sker. Hjärtslaget är en fest som Thorax ordnar på kåren. Thorax består av några studenter som har lagt väldigt mycket tid på denna festen. Det kommer vara hela helgen och det kommer komma studenter från hela Sverige, ska bli jättespännande. Jag kommer hjälpa till och jobba i baren på lördagen på puben. Så det kommer komma mer uppdatering från detta evenemang, och då får ni även se bild på hela min ovve. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *